Det känns lite nytt och annorlunda här va?

Vid det här laget är det väl ganska uppenbart att någon har varit inne och gjort en fasligt tjusig re-design av sidan va?

För så är det faktiskt, tack vare Perke har Tveksamt nu kanske Sveriges snyggaste poddhemsida. Det känns stort, och lite lite läskigt, för det betyder ju att jag och Sebastian måste skärpa oss, lära oss flera olika fält att fylla i information i. Men jag tror vi fixar det!

Vi (jag menare så klart Perke) har även sett till att det finns mer filminfo om varje film vi snackar om, bra om man vill friska upp minnet för filmer man kanske tror sig komma ihåg. Det finns så många nya features att jag säkert har glömt bort mer än hälften, men alla är fantastiska.

Allt är ju fortfarande nytt och fräsch här så det kan saknas lite smågrejer i början. Men vi kommer jobba på det närmaste dagarna och se till att allt blir toppen. Under tiden kan väl ni sprida vår nya sida lite åt oss. Vi vill ju alltid ha mer lyssnare och ny har vi äntligen en sida som är minst lika bra som podden (om man nu kan jämföra ljud och bild).

Puss å kram, och ny hemsida

Anders

quiz