Första filmen ut - Pillertrillaren!

I vanliga fall förvarnar vill alltid en vecka innan vilken film nästa podd kommer handla om, men eftersom det här är premiäravsnittet så blir det lite närmare inpå än det ska vara.

Det är alltid svårt med premiäravsnitt, man måste hitta ett tema som förklarar vad podden går ut på utan att behöva förklara för mycket. Det är just därför Pillertrillaren, en svensk thriller-komedi från 1994 med Kayo och Jakob Eklund i huvudrollerna är först ut. En film som lovade mycket, fullproppad med stora svenska komiker och som skulle dra igång en ny epok och klassiska svenska komedier. Man kan väl säga att resultatet inte riktigt nådde hela vägen fram.

Om du vill se filmen innan, (vilket inte är ett krav,vi går trots allt igenom handlingen) så är den tyvärr förvånansvärt svårt att få tag på. Den verkar vara slutsåld som dvd överallt, och varken Netflix eller Viaplay har den i sitt sortiment. Bästa sättet att hitta en kopia är således tyvärr att försöka hitta den på ditt lokala bibliotek eller i värsta fall använda andra olagliga medium.

Andra människor tycker:

ormis18 – 14 oktober 2005 kl. 11:18
“vad kan man säga ?? Kayo är faktiskt bättre än Izabella Scorupco var i “Goldeneye” och bevisar man inte måsta va skådis på heltid för att göra en schysst rollprestation. Filmens handling är lite vag ibland men den håller måttet iallafall ska jag lova. Den slutar perfekt och låten som Kayo sjöng är den bästa hon gjorde sen “om natten”(med nakenvideo och kärlekslands-album) samma år (1993)”

Från silverscreen.se